Ruilen & Retourneren

Ruilen

Als u iets wilt ruilen, dan dient u dit eerst per e-mail te laten weten. Het product dient u daarna -ongebruikt en in origenele verpakking- op eigen kosten binnen 7 dagen terug te sturen. Na ontvangst van het product zullen wij het nieuwe product opsturen. Een eventueel prijsverschil dient u -vooraf- bij te betalen of krijgt u terug gestort. Speciale actieproducten of producten die speciaal voor u besteld moeten worden kunnen helaas niet worden geruild.

Retourneren 

U heeft het recht (een deel van) uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product -voorzien van het retourformulier- retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag retour.

De kosten voor retour sturen van u thuis naar C•Dogs Sjop zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw ontbindingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en –indien mogelijk– in de originele staat en verpakking aan C•Dogs Sjop geretourneerd moeten worden.

Voorwaarden Ruilen & Retourneren

Uiterlijk binnen 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten - voorzien van het retourformulier- terug te sturen. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Deze kosten bedragen voor een pakket maximaal € 7,00 en € 4,25 voor brievenbuspakketjes. In sommige gevallen kunt u door ons tegemoet worden gekomen in de retourkosten.

  • Voordat u de artikelen terugstuurt dient u hiervan eerst melding te maken per e-mail (retour@cdogs.nl)
  • U dient het retourformulier in te vullen en als bijlage mee te sturen. 
  • Uitprinten en bij uw retourzending voegen mag ook.
  • Het retourformulier vindt u hier.

U ontvangt van ons -na retourmelding zoals hierboven is aangegeven- een e-mail met daarin een link om u retourlabel te downloaden (na betaling van de retourkosten). Print het label uit en plak het op de retourzending. Het pakket kan dan worden afgegeven bij Post.nl waar u een verzendbewijs krijgt.

Artikelen kunt u alleen retourneren wanneer deze zich nog in originele staat en verpakking bevinden. Gebruikte artikelen kunt u helaas niet retourneren. Zorg voor voldoende frankering op uw retourzending. Bij eventuele boetes zullen wij dit bedrag in mindering brengen op het naar u terug te storten bedrag.

Belangrijk om te weten: Ongefrankeerde zendingen worden niet in ontvangst genomen. Retourzendingen die niet van tevoren zijn (aan)gemeld, of niet volgens onze voorwaarden worden verzonden kunnen worden geweigerd of later in behandeling worden genomen. Hiervoor wordt een bedrag -tot max-. € 7,50 aan behandelingskosten in rekening gebracht, deze kosten worden verrekend met het terug te storten bedrag.

Uitzondering Ruilen/Retourneren

Sommige producten die u via C•Dogs Sjop (Made By C•Dogs) koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het ontbindingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na betaling definitief. Deze producten kunnen onder geen enkele voorwaarde worden terug genomen.

Terugbetaling

In geval van een annulering ontvangt u alle betalingen, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het ontbindingsrecht, terug. Wanneer u uw gehele bestelling retourneert zullen wij de verzendkosten van uw oorspronkelijke bestelling terugbetalen.

Retourneert u een deel van uw bestelling, dan wordt alleen het bedrag van de desbetreffende artikelen terugbetaald. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

© 2016 - 2021 C•Dogs Sjop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel